|
|
חומוס אדום עם פלפל קלוי |
מרכיבים :
|
1 קופסת שימורי חומוס
1/2 כוס מיץ לימון
1/4 כוס יוגורט
3 שיני שום קצוצות
קורט פלפל קאיין
1 פלפל אדום
1 כפית מלח
1 כף שמן זית
פטרוזיליה לקישוט
1/2 כוס טחינה
|
זיתים שחורים לקישוט
|
אופן הכנה :
|
קולים את הפלפל מתחת לגריל בתנור והופכים צדדים עד קלייה מלאה.
•
מכניסים את הפלפל לשקית ניילון סגורה משך 10 דקות, ואז מקלפים אותו בקלילות.
•
מנקים את הפלפל מגרעינים ושמים במעבד המזון, מוסיפים את החומוס (מסונן ושטוף), שום, יוגורט, מיץ לימון, מלח, ופלפל קאיין (לא חובה).
•
מערבלים את העיסה חצי דקה ומוסיפים את הטחינה, וכף שמן זית.
•
ממשיכים לערבל ומתקנים טעם.
•
מסדרים את החומוס על צלחת ומעטרים עם פטרוזיליה וזיתים שחורים.
•
מגישים עם פיתות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|