חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת גבינה מרוקאית
480 גר' גבינת שמנת
1/4 כוס שמנת חמוצה
1/2 כוס חלב ממותק משומר
2 כפות סוכר
1 כף תמצית וניל
1 כף תמצית מי זהר - פריחת הדרים
1 כף מי ורדים
1 כף גרדת קליפת תפוז
1 ביצה
1/2 כוס חמאה מומסת
3 כפות סוכר
• 2 כוסות איטריות קדאיף (עשוי מבצק פילו)
• 1/2 כוס שבבי קוקוס קלויים בתנור
1/2 כוס פיסוטוקים קצוצים
• 1/2 כוס סירופ פשוט
• מניחים במיקסר את גבינת השמנת, שמנת חמוצה וחלב ממותק ומערבלים עד יצירת עיסה חלקה.
• מוסיפים אחד אחד: שתי כפות סוכר, כף וניל, תמצית פריחת הדרים, מי ורדים וגרדת תפוז.
• מערבלים משך דקה.
• מוסיפים את הביצה ומערבלים עוד 30 שניות.
• בקערה נפרדת, מניחים את איטריות הקדאיף המרוסקות, מוסיפים 3 כפות סוכר וחמאה מומסת ומערבבים היטב.
• לוקחים תבנית עוגות מאפיינס אישיות ומצפים את התחתיות והצדדים של כל חור בתערובת הקדאיף.
• שופכים מעל כל תחתית עוגה אישית את תערובת הגבינות עד 80% מהגובה של הציפוי.
• אופים כ- 30 דקות בתנור שחומם מראש ל- 165 מעלות.
• כשהעוגות מוכנות, מוציאים אותן מהתנור ומצננים לחלוטין.
• עוברים עם סכין על הדפנות של תבנית המאפיין כדי לשחרר אותן.
• מצננים במקרר (רצוי משך לילה).
• לפני הגשה, מפזרים מעל מעט סירופ פשוט ומעליו בוזקים שברי פיסטוקים וקוקוס קלוי מעט בתנור.
• מגישים קר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים