חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פיתה
3 כוסות קמח
כפית ו-1/2 מלח
1 כוס מים פושרים
1 חבילת שמרים (7 גר')
1/2 כוס מים פושרים
שמן זית
1 כפית סוכר
מערבבים בקערה קטנה את השמרים, כפית סוכר ו- 1/2 כוס מים פושרים. מניחים בצד למשך רבע שעה.
• בקערה נפרדת, מוסיפים את המלח ל- 3 כוסות קמח, ויוצרים חור במרכז הקמח.
• שופכים למרכז הקמח את תערובת השמרים וכוס מים פושרים תוך כדי ערבוב מתמיד, עד יצירת בצק חלק.
• מושחים קערה בשמן זית ומניחים בה את גוש הבצק שכוסה בשמן מכל צדדיו. מניחים את הבצק מכוסה עם מטלית בד במקום חמים בצד משך 3 שעות לתפיחה.
• כשהבצק תפח, מניחים אותו על משטח מקומח ומעבדים עוד 10 דקות.
• יוצרים מהבצק עיגולים קטנים, ומניחים להם לשבת עוד 10 דקות.
• יוצרים מהעיגולים פיתה שטוחה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 230 מעלות משך 3 עד 4 דקות כל צד.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים