חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת גבינה ים תיכונית
120 גר' חמאה
3 ביצים
1 כוס סוכר
גרדת לימון משני לימונים
2 כוסות ביסקוויטים מפוררים
450 גר' גבינת שמנת
470 גר' שמנת חמוצה
1 כף תמצית וניל
קורט קינמון
קורט מלח
•טוחנים את הביסקוויטים (או קרקרים בלי מלח) במעבד המזון יחד עם החמאה וקורט קינמון- עד לקבלת מרקם של חול רטוב.
• מצפים תבנית גדולה או שתי תבניות קטנות בחמאה, ומפזרים מעל את התערובת.
• מהדקים היטב את תערובת הביסקוויטים לתחתית התבנית בעזרת כוס עם תחתית שטוחה, ומניחים את התבנית במקרר ל-30 דקות.
• בקערה נפרדת מערבבים את השמנת החמוצה עם גבינת השמנת, הביצים, סוכר, קורט מלח, גרדת לימון ותמצית וניל.
• מוציאים את התבנית מהמקרר ושופכים את הבלילה מעל פירורי הביסקוויטים.
• מנערים את התבנית קלות כדי לקבל שכבה אחידה.
• מחממים תנור מראש ל-165 מעלות, ומניחים את תבנית העוגה בתוך תבנית גדולה יותר מלאה במים.
• מניחים את התבנית בתחתית התנור ואופים משך 35 דקות.
• משאירים במקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים