|
|
אנטיפסטי בטטה ושומר |
מרכיבים :
|
2 בטטות בינוניות
2 ראשי שומר חתוכים לרבעים
שמן זית
אגוז מוסקט
אורגנו
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מקלפים את הבטטות וחותכים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.
•
מסדרים את הבטטות בצורת דומינו על תבנית עגולה ששומנה מראש.
•
מזליפים מעל הבטטה שמן זית ובוזקים מעל אגוז מוסקט, מלח, אורגנו, ופלפל שחור.
•
מסדרים מעל כל שורש שומר החתוך באמצע, ובוזקים עליו שמן זית, מלח ופלפל.
•
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 20 דקות עד חצי שעה. מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|