חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
גלידת אייריש קרים
1/2 ליטר גלידת קפה מוכנה
3 כפות וויסקי אירי או בורבון
3 כפות קפה נמס חזק (לאספרסו)
כוס קצפת (או שמנת מתוקה)
חפיסת שוקולד מריר משובח
• מניחים את הגלידה בקערה ונותנים לה להתרכך לרמה מעט נוזלית.
• מערבבים את הקפה הנמס עם הויסקי ליצירת נוזל אחיד.
• שופכים את הנוזל על הגלידה, מערבבים היטב ומכניסים את הגלידה חזרה למקפיא.
• באמצעות סכין או מגרדת, מפוררים מעל פרורי שוקולד לקישוט.
• כשהגלידה קפואה, מוציאים מהמקפיא ומסדרים בכוס הגשה, מעטרים בגבעת קצפת ומעליה פירורי שוקולד מריר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים