|
|
גלידת אייריש קרים |
מרכיבים :
|
1/2 ליטר גלידת קפה מוכנה
3 כפות וויסקי אירי או בורבון
3 כפות קפה נמס חזק (לאספרסו)
כוס קצפת (או שמנת מתוקה)
חפיסת שוקולד מריר משובח
|
|
אופן הכנה :
|
• מניחים את הגלידה בקערה ונותנים לה להתרכך לרמה מעט נוזלית.
•
מערבבים את הקפה הנמס עם הויסקי ליצירת נוזל אחיד.
•
שופכים את הנוזל על הגלידה, מערבבים היטב ומכניסים את הגלידה חזרה למקפיא.
•
באמצעות סכין או מגרדת, מפוררים מעל פרורי שוקולד לקישוט.
•
כשהגלידה קפואה, מוציאים מהמקפיא ומסדרים בכוס הגשה, מעטרים בגבעת קצפת ומעליה פירורי שוקולד מריר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|