חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת שוקולד מצופה
200 גר' חמאה
200 גר' סוכר
4 ביצים טרופות
170 גר' קמח תופח
30 גר' אבקת קקאו משובחת
לציפוי: 200 מ"ל שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד לבישול
3 כפיות דבש
50 גר' חמאה
1 חבילת שוקולד מגורד (שבבים)
• מחממים תנור ל190- מעלות (בטורבו רק 170 מעלות), מורחים חמאה על שתי תבניות עגולות, ומצפים את התחתית בעיגול חתוך של נייר אפייה.
• מערבלים במיקסר את הסוכר והחמאה, מוסיפים ביצים, קמח וקקאו ומערבלים לתערובת יציבה.
• מחלקים את התערובת לשתי התבניות, משטחים את הבלילה באופן שווה, ואופים משך 20 דקות בתנור שחומם מראש.
• לציפוי: מחממים את השמנת המתוקה בסיר קטן על האש.
• כשהשמנת מתחילה לרתוח, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד- חתוך לקוביות, 50 גר' חמאה ו-3 כפיות דבש.
• משאירים את השוקולד בשמנת משך 5 דקות ואז מערבבים בעדינות.
• לא לערבב יותר מידי כי השוקולד יאבד את הברק.
• מניחים עוגה אחת על מגש ומצפים אותה בקרם שוקולד.
• מניחים מעל שכבת השוקולד את העוגה השניה ומצפים גם אותה בקרם.
• מצפים את העוגה בשוקולד גם מסביב ומגרדים מעל חבילת שוקולד (עם פומפיה).
• שומרים במקרר עד ההגשה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים