חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת קפה קלה
200 גר' חמאה
200 גר' סוכר
4 ביצים
200 גר' קמח תופח
1 כפית אבקת אפיה
2 כפיות מלאות קפה נמס
100 גר' אגוזי מלך שלמים
לציפוי: 200 גר' חמאה
300 גר' אבקת סוכר
2 כפיות קפה נמס
• מחממים תנור ל- 170 מעלות.
• עוטפים תבנית עגולה בנייר אפיה.
• מערבלים יחד 200 גר' חמאה ו-200 גר' סוכר.
• מוסיפים בהדרגה את 4 הביצים, 200 גר' קמח תופח וכפית אבקת אפיה.
• ממיסים שתי כפיות קפה נמס ב- 100 מ"ל מים.
• מוסיפים לבלילת העוגה 2 כפות מהקפה הנוזלי תוך קיפול עדין אל תוך התערובת.
• שומרים את יתרת הקפה הנמס בצד לזיגוג.
• מוסיפים גם 50 גר' אגוזי מלך שבורים גס לתערובת.
• מסדרים את התערובת בתבנית ואופים כ- 40 דקות, או עד שהקיסם יוצר מהעוגה נקי.
• מכינים ציפוי: מערבבים יחד 200 גר' חמאה עם 200 גר' אבקת סוכר. (אם הקרם נוזלי מידי, מוסיפים עוד אבקת סוכר).
• כשהתערובת חלקה, מוסיפים בהדרגה את הקפה הנמס שנותר מקודם, עד שנוצר קרם חמאה בצבע מוקה בהיר.
• מוציאים את העוגה מהתנור, מניחים לה להתקרר ואז חותכים אותה במרכז (במאוזן).
• מורחים שכבה של קרם על החלק התחתון ומחזירים מעליו את החלק העליון.
• מצפים את כל העוגה בקרם ומעטרים בחצאי אגוזים שלמים מסביב.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים