חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ספינג' מרוקאי
1 קילו קמח
50 גר' שמרים או שקית שמרית
1 כף שטוחה מלח
2 כפות סוכר
3 כוסות מים פושרים
שמן לטיגון
אבקת סוכר לקישוט
• שופכים את הקמח לקערה עם המלח והסוכר.
• יוצרים גומה באמצע ומוסיפים את השמרים.
• מוסיפים את המים בהדרגה ומערבבים עד ליצירת בצק רך יחסית.
• מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים כשעה-שעתיים בהתאם לטמפרטורה.
• מרתיחים שמן לטיגון עמוק, וכשהשמן חם, מנמיכים את הלהבה לחום בינוני.
• יוצרים בעזרת ידיים רטובות, את עיגולי הספינג' עם חור באמצע דוגמת בייגל או דונטס אמריקאי (טבעת) ומטגנים בשמן החם.
• מזהיבים משני הצדדים מוציאים ומניחים על נייר סופג.
• מפזרים מעל אבקת סוכר, או דבש ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים