חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פנקייק מרוקאי - בררליל
1 קילו קמח
50 גר' שמרים
1 כף מלח
2 כפות סוכר
1 כפית אבקת אפיה
1 ליטר מים
שמן קנולה לטיגון
• מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, מלח, סוכר ושמרים בקערת פלסטיק גדולה ומוסיפים מים פושרים, עד קבלת בצק נוזלי מאד.
• נותנים לבצק לנוח ולתפוח כ 1/2 שעה רצוי לכסות את הכלי עם הבצק במגבת.
• מורחים שכבת שמן דקה על מחבת טפלון או מחבת פנקייק (ניתן גם להכין ללא שמן).
• מחממים את המחבת לחום גבוה מאד, ולפני שהשמן מעשן, שופכים בעזרת מצקת כמות נכבדה של בצק או בלילה על המחבת.
• מזיזים את המחבת עם הבלילה מעט לצדדים כך שיווצר משטח בעובי אחיד בגודל פנקייק. (כ 15 ס"מ).
• מטגנים למשך כ 1-2 דקות על צד אחד בלבד עד שלא נראה בצק חי מלמעלה.
• בניגוד לרוב הפנקייס, הבררליל מטוגן רק מצדו האחד.
• כשבררליל מוכן, ניתן להוציאו עם תרבד לצלחת הגשה ולכסות במגבת כדי שישמור על חומו עד לאכילה.
• אפשר לשמור את הבררליל במקרר או במקפיא ולחמם במועד אחר לפני ההגשה.
• מומלץ להגיש חם.
• לפני האכילה ניתן למרוח על הבררליל או חמאה או מרמלאדה או ריבה או דבש כל אחד לפי טעמו.
• בתאבון


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים