חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת ביסקוויטים ללא אפייה
2 חבילות ביסקוויטים פתיבר
150 גר' שוקולד מריר
100 גר' מרגרינה
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 חבילת קצפת צמחית
2 כפות נס קפה
סירופ שוקולד
• מכניסים את המרגרינה לסיר גדול וממיסים על אש בינונית.
• כשהמרגרינה נמסה לחלוטין, שוברים את השוקולד המריר לקוביות ומכניסים לתערובת. מכבים את האש וממשיכים לערבב עד שהשוקולד נמס.
• מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים היטב יחד עם 1/4 כוס סוכר עד לקבלת בלילה חלקה.
• מערבבים גם את שלושת החלמונים ומקפלים לתוך תערובת השוקולד שהספיקה להצטנן.
• מקפלים את הקצף אל תוך תערובת השוקולד והביצים עד קבלת תערובת חלקה.
• ממיסים שתי כפות נס קפה בחצי כוס מים חמים, טובלים כל ביסקוויט בנוזל ומסדרים אותם בצורת משטח על תבנית חד פעמית עמוקה.
• מורחים מעל שכבה מתערובת השוקולד והביצים.
• מניחים על השוקולד עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בקפה ומעל עוד שכבת שוקולד.
• מניחים עוד כמה שכבות שבוחרים ומכסים הכל בבסקוויטים.
• להכנת הציפוי, מקציפים מיכל שמנת מתוקה צמחית עם שארית הסוכר.
• מורחים את הקצפת על העוגה ומעטרים בסירופ שוקולד.
• מכניסים למקרר למספר שעות ומגישים קר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים