חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת זברה
2 קופסאות שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
1 קופסא גבינה לבנה 5% שומן (250 גר')
20 ביסקוויטים פתי בר שוקולד (קצת יותר מחצי חבילה)
1 כוס חלב להרטבת הביסקוויטים
לקישוט: 2 שורות של קוביות שוקולד חלב (טבלה - לא להפריד לקוביות)
• מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם.
• מוסיפים גבינה לבנה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
• מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן.
• משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).
• טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים).
• מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד הוא נוגע בתחתית התבנית. ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים.
• מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.
• מקפיאים את העוגה למשך הלילה.
• מוציאים את העוגה והופכים אותה על מגש ומסירים את התבנית.
• מגררים שוקולד בפומפייה מעל העוגה.
• חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה.
• מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים