חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מאפינס תפוחים ללא תפוחים
2 ביצים
1/2 כוס שמן
2 כוסות סוכר
1 קופסת שימורי רסק תפוח עץ לא ממותק (560 גרם)
3 כוסות קמח תופח
1 כפית קינמון
לקישוט: 1/4 כוס סוכר
1 כפית קינמון
• שמים בקערה גדולה ביצים, שמן, סוכר ורסק תפוחים וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה.
• מנפים לקערה קמח תופח, מוסיפים קינמון וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח.
• שמים את האגוזים בשקית ניילון ומרסקים אותם בעזרת פטיש שניצלים או מערוך עד שהם הופכים לפירורים גדולים.
• מוסיפים את האגוזים המרוסקים לקערה ומערבבים מעט, עד שהם מתפזרים בתערובת.
• מוזגים את התערובת בעזרת מצקת לשקעים של התבנית (ממלאים כמעט עד הסוף).
• מערבבים יחד את הסוכר והקינמון לקישוט.
• מפזרים בעזרת כפית מעל הבצק.
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים 20-15 דקות או עד להזהבה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים