| 
 
 | |  | 
    
  
      
	לחץ להדפסת המתכון
		| 
                            | חזה עוף באננס ופלפל ירוק | 
              | 
                    | מרכיבים : |  
                    | 
                     300 גר' חזה עוף
           2 כפות רוטב סויה 
                     2 כפיות סוכר
                       
                       1 כפית יין לבישול
                      
                         1/2 פלפל ירוק חתוך לקוביות
                   
                     
                      2 שיני שום קצוצות דק
                    
                     1 קופסת שימורי אנס עם מיץ
                 
                      
                     1 כפית חומץ
                  
                     1 כפית קורנפלור
                  
                      שמן לבישול
                     |  
                    |  |  | אופן הכנה : |  
                    | • חותכים את חזה העוף לחתיכות קטנות ומשרים משך רבע שעה לפחות בתערובת של כפית סוכר, כף סויה וכפית יין. •   
בנפרד חותכים את הפלפל וקוצצים את השום.
 • 
מכינים רוטב מכוס מיץ אננס,כפית חומץ, כפית סוכר, כף רוטב סויה, ו- 1-2 כפיות קורנפלור.
 •
מערבבים היטב עד שהסוכר נמס.
 •  
מחממים 2 כפות שמן בווק, ומוסיפים את השום הקצוץ.
 • 
מערבבים כדקה ומוסיפים את העוף.
 • 
מקפיצים כ-5 דקות ומוסיפים את הפלפל.
 • 
מקפיצים כדקה או 2 ומוסיפים את האננס, ואת הרוטב שהכנו קודם.
 • 
מערבבים עוד כמה דקות עד שהרוטב מצטמצם.
 • 
מגישים עם אורז.
 • 
בתאבון.
 |  | 
 |  |   Rotev.co.il-מתכונים בוידאו | 
 
 |