|
|
שוק טלה בתנור |
מרכיבים :
|
2 שוקי טלה
שמן זית
3 ענפי טימין
3 ענפי רוזמרין
5 שיני שום חתוכות לפרוסות
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים תנור ל-230 מעלות.
•
מצפים תבנית בנייר כסף ומשאירים נייר בצדדים כך שישאר מספיק על מנת לכסות את הצלי בשלב מאוחר יותר.
•
מניחים את שוקי הטלה על התבנית.
•
מפזרים מעל השוקיים מכול הצדדים, שמן זית, מלח ופלפל (בנדיבות).
•
מכניסים את התבנית לתנור החם ל- 30 דקות.
•
מוציאים את השוקי הטלה מהתנור, מפזרים מעל את השום החתוך, ואת גבעולי הטימין והרוזמרין.
•
מכסים את הצלי בנייר הכסף שמסביב לתבנית, ומוסיפים עוד נייר כסף מעל.
•
מורידים את התנור לחום של 90 מעלות וצולים שלוש שעות.
•
מוציאים את שוקי הטלה מהתנור ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|