חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף עם פלפלים ממולאים וארטישוק
6 כרעיים עוף עם עור
10 לבבות ארטישוק חתוכים לחצאים
1/3 כוס מיץ לימון
2 כוסות פלפלים אדומים קטנים משומרים
1 בצל חתוך לחצאי עיגול
4 שיני שום קצוץ
1 כף כמון
1 כפית מלח ו-1 כף פלפל
1 כף תיבול פרובנס - הרב דה פרובאנס
כף שמן זית
2 נקניקיות צ'וריסו
1/3 כוס זיתי קלמנטה
1 כוס פפרוציני* חתוכים לעיגולים
1 ליטר ציר עוף
•מחממים תנור ל-180 מעלות.
• חותכים את הצ'וריסו ומקלפים את הציפוי, ממלאים את הפלפלים הקטנים בתוכן הנקניקיות.
• מתבלים את העוף בפלפל שחור, כמון, מלח ושמן זית.
• מחממים מחבת עם שתי כפות שמן זית לחום גבוה, ומטגנים את העוף עם העור כלפי מטה כ-6 דקות מכל צד, עד השחמה.
• מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים בצלחת.
• מכניסים את הבצל למחבת, מטגנים עם קורט מלח כ-5 עד 6 דקות ומורידים את האש לבינוני.
• מוסיפים למחבת שום קצוץ, תבלין פרובנס ומערבבים כ-30 שניות.
• מוסיפים למחבת את הפפרוצ'יני עם נוזל השימור ומערבבים. אם רוצים שהתבשיל לא יהיה כה חריף מיבשים את הפלפלים ולא משתמשים בנוזל השימור.
• מוסיפים ציר עוף, מכבים את האש ומוסיפים למחבת את העוף.
• מכסים עם ציר עוף עד גובה התבשיל.
• מכניסים את לבבות הארטישוק, הזיתים והפלפלים הממולאים.
• מכניסים את התבשיל לתנור שחומם מראש לשעה.
• מגישים עם עיטור עשבי תיבול טריים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים