חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
חזה עוף בעשבי תיבול ופטריות
2 חזה עוף ללא עצמות
2 כוסות ציר עוף
2 כוסות פטריות קצוצות
1 כף תיבול הרב דה פרובאנס
2 שיני שום
4 כפות שמן זית
3 כפות חמאה ללא מלח (או מרגרינה)
מלח ופלפל
1 כף קמח
עשבי תיבול לקישוט
1/2 כפית חומץ בלסמי
•מניחים את שני נתחי חזה העוף (שלמים) בקערה, מוסיפים להם שתי שיני שום קצוצות, כף תיבול פרובנס, פלפל וכף שמן זית.
• משהים במקרר לשעתיים לפחות.
• חותכים את הפטריות לפרוסות לא עבות, מחממים מחבת עם 3 כפות שמן זית ו-3 כפות חמאה ומטגנים את חזה העוף כ-5 דקות מכל צד עד השחמה.
• מוציאים את העוף מהמחבת ומכניסים את הפטריות, עם חצי כפית מלח.
• מטגנים על חום בינוני עד שמשחימות מעט (כ-5 דקות).
• מוסיפים כף קמח ומערבבים על המחבת. מטגנים לפחות 6 דקות עד שהקמח מתבשל כולו.
• מוסיפים 2 כוסות ציר עוף וחצי כפית חומץ בלסמי ומעלים לחום גבוה.
• כשרותח, מורידים את האש לאש קטנה ומחזירים פנימה את העוף ל-5 דקות מכל צד. מתקנים טעם ומגישים עם עיטור של עשבי תיבול מעל. (לא חובה).
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים