חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק בצל צרפתי
2-3 בצלים גדולים חתוכים גס
60 גר' חמאה לא מומלחת
1 כפית מלח
2 ענפי טימין
1 עלה דפנה
פלפל שחור
1 כף חומץ שרי
1/4 כוס יין שרי יבש
3 כוסות ציר בקר
2 כוסות ציר עוף (או תחליף לא בשרי)
קרוטונים מוכנים
גבינת גרוייר או גבינת פרמזן מגורדת
• חותכים את הבצל לחתיכות גדולות ומטגנים אותו בחמאה על אש קטנה.
• ממשיכים לערבב מידי פעם עד שנהיה שקוף (40 עד 45 דקות).
• מוסיפים עלי דפנה, טימין, חומץ שרי ויין שרי ומערבבים.
• מוסיפים פלפל שחור, 3 כוסות ציר בקר, כוס ציר עוף וכוס מים ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
• כשהמרק מוכן, בודקים טעם, מסדרים בצלוחיות אישיות ומפזרים קרוטונים וגבינה מגורדת מעל כל צלוחית.
• מכניסים את הצלוחיות לתנור מתחת לגריל עד שכל הגבינה נמסה ומשחימה.
• מגישים מיד.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים