חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
לחמג'ון בסגנון טורקי
450 גר' בשר טחון (בקר)
225 גר' בשר כבש טחון
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף מלח
1 כפית תערובת 7 תבלינים•
1/2 כוס עגבניות קצוצות דק
1/2 כוס בצל חתוך דק
קילו בצק רב תכליתי (ראה מתכון בתחתית הדף)
קמח תירס למניעת הדבקות הבצק
• מערבבים את בשר הבקר הטחון עם בשר הכבש ומוסיפים 1/2 כפית פלפל שחור, כף מלח וכפית 7 תבלינים.
• מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת העגבניות הקצוצות ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
• מרדדים את הבצק על גבי מעט קמח לעובי סנטימטר ומחממים תנור ל- 180 מעלות.
• מפזרים את הבלילה באופן שווה מעל הבצק.
• מפזרים מעט קמח תירס על תבנית עם נייר אפייה (למניעת הדבקות), ומניחים מעל את עיגולי הבצק עם הבשר.
• אופים משך רבע שעה עד 17 דקות עד שהתחתית מתקשה ומשחימה.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים