|
|
אסקלופ עוף ים תיכוני |
מרכיבים :
|
2 חזה עוף ללא עצמות
1 כוס קמח
1 כוס חלב טרופה עם ביצה
1 כוס קורנפלקס טחון בבלנדר
מלח
1/2 כפית פטרוזיליה יבשה
1/2 כפית אבקת שום
1/2 כפית פלפל שחור
|
|
אופן הכנה :
|
•חותכים כל חזה עוף ל-4 חלקים. אם מעונינים בפרוסות דקות יותר, ניתן לדפוק באמצעות פטיש שניצלים.
•
מתבלים את העוף במלח ופלפל משני הצדדים.
•
מוסיפים לפירורי הקורנפלקס הטחון 1/2 כפית פפריקה (מתוקה או חריפה לטעמכם), 1/2 כפית פטרוזיליה יבשה, 1/2 כפית אבקת שום ו-1/2 כפית פלפל שחור.
•
ניתן להחליף את פירורי הקורנפלקס בפירורי לחם.
•
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
•
נוטלים את חזה העוף ומטבילים אותו מכל צדדיו בקמח.
•
מהקמח מעבירים אותו לטבילה בתערובת החלב עם הביצה, ומשם מעבירים אותו לצלחת הקורנפלקס עד שיצופה לחלוטין.
•
מנערים את פרוסות העוף משאריות קורנפלקס ומסדרים אותן על גבי תבנית שאינה נדבקת או תבנית עם נייר אפיה.
•
מכניסים לתנור ל-15 עד 17 דקות.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|