חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
אסקלופ עוף ים תיכוני
2 חזה עוף ללא עצמות
1 כוס קמח
1 כוס חלב טרופה עם ביצה
1 כוס קורנפלקס טחון בבלנדר
מלח
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פטרוזיליה יבשה
1/2 כפית אבקת שום
1/2 כפית פלפל שחור
•חותכים כל חזה עוף ל-4 חלקים. אם מעונינים בפרוסות דקות יותר, ניתן לדפוק באמצעות פטיש שניצלים.
• מתבלים את העוף במלח ופלפל משני הצדדים.
• מוסיפים לפירורי הקורנפלקס הטחון 1/2 כפית פפריקה (מתוקה או חריפה לטעמכם), 1/2 כפית פטרוזיליה יבשה, 1/2 כפית אבקת שום ו-1/2 כפית פלפל שחור.
• ניתן להחליף את פירורי הקורנפלקס בפירורי לחם.
• מחממים תנור ל- 180 מעלות.
• נוטלים את חזה העוף ומטבילים אותו מכל צדדיו בקמח.
• מהקמח מעבירים אותו לטבילה בתערובת החלב עם הביצה, ומשם מעבירים אותו לצלחת הקורנפלקס עד שיצופה לחלוטין.
• מנערים את פרוסות העוף משאריות קורנפלקס ומסדרים אותן על גבי תבנית שאינה נדבקת או תבנית עם נייר אפיה.
• מכניסים לתנור ל-15 עד 17 דקות.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים