|
|
פילה לבן בסיידר ושאלוט |
מרכיבים :
|
4 נתחי מדליוני בשר לבן
מלח ופלפל
2 כוסות סיידר (לא צלול- סמיך)
1/4 כוס חומץ תפוחים
1 כף חמאה ללא מלח
שמן צמחי
כמה ענפי טימין
|
|
אופן הכנה :
|
• מפזרים על נתחי הבשר מלח ופלפל.
•
מקלפים את בצלי השאלוט וחותכים לרבעי עיגולים.
•
מחממים מחבת עם מעט שמן לחום גבוה, וצולים עליה את נתחי הבשר 2 עד 3 דקות מכל צד.
•
כשהבשר סגור משני צדדיו, מוסיפים למחבת את בצלי השאלוט ומקפיצים אותם כמה דקות.
•
מכניסים את המחבת לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, משך 8 דקות.
•
מוציאים את המחבת מהתנור ומניחים את הבשר בצד.
•
מחזירים את המחבת עם הבצלים לאש בינונית ומוסיפים להם את חומץ הסיידר.
•
מערבבים ומוסיפים את הסיידר.
•
מעלים לאש גבוהה ומצמצמים את הנוזל לחצי.
•
מוסיפים מלח ופלפל, וכמה גבעולי טימין.
•
מכבים את האש ומוסיפים כף חמאה קרה. מערבבים היטב עד שנמסה לחלוטין.
•
מחזירים את מדליוני הבשר למחבת ומניחים לכמה דקות.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|