|
|
רוטב פטרוזליה ושקדים |
מרכיבים :
|
2/3 כוס שקדים קלויים מומלחים
1 שן שום
צרור פטרוזליה
1/3 כוס שמן זית
מלח ופלפל
מיץ מ-1/2 לימון
|
|
אופן הכנה :
|
•קוצצים את הפטרוזליה דק.
•
קוצצים את השקדים דק עם סכין חדה, מערבבים עם הפטרוזיליה וקוצצים שוב. (ניתן להשתמש במעבד המזון).
•
מוסיפים שן שום כתושה, ו- 1/3 כוס שמן זית. אם מעונינים בסלסה דלילה יותר ניתן להוסיף עוד 1/3 כוס שמן זית, ועוד 1/3 כוס, אם רוצים דלילות גבוהה במיוחד (מתאים גם לסלט).
•
מוסיפים מלח ופלפל ומיץ לימון.
•
מערבבים היטב ומגישים עם דגים או עם אנטיפסטי.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|