|
|
ירקות בטמפורה |
מרכיבים :
|
1 גזר
1 קישוא
1 חציל
1 ביצה
300 גר' קמח
1/2 ליטר מים מהמקרר
1 ליטר שמן לבישול
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
מחממים שמן בסיר עמוק, בגובה שיכסה את הירקות.
•
מקלפים את הגזר והקישוא.
•
פורסים את כל הירקות לפרוסות בעובי אצבע, כמו פרוסות צ'יפס עבה.
•
טורפים יחד את הביצה עם המים ומוסיפים את הקמח עד שנוצרת בלילה נוזלית.
•
מוסיפים מלח ופלפל (אפשר להוסיף תבלינים עוד תבלינים לבחירתכם כמו כמון, קארי או מעט טימין יבש.
•
כשהשמן רותח, טובלים את הירקות בתערובת ובלילה ומטגנים אותם בשמן העמוק.
•
מוציאים את הירקות מהשמן לתוך נייר סופג.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|