חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קינוח דלעת ברולה
1 כוס מחית דלעת או דלורית
3 חלמונים גדולים
1/2 כוס סוכר חום
1 כוס שמנת מתוקה 38%
1/2 כפית אולספייס (פלפל אנגלי טחון)
1/4 כפית אגוז מוסקט
קורט מלח
1/4 כפית קינמון
1 כוס סוכר לבן
•מערבבים בקערה את 3 החלמונים, עם הסוכר החום עד שנוצר מרקם עיסה חלק.
• מוסיפים את השמנת המתוקה וטורפים היטב.
• מוסיפים את מחית הדלעת (ניתן לקנות משומר או לבשל דלעת ולמעוך לפירה) ומערבבים.
• מוסיפים אגוז מוסקט, קינמון, קורט מלח ותבלין אולספייס (בעל חריפות עדינה).
• שופכים את הבלילה לכלים אישיים המיועדים לתנור, (לא למלא עד הסוף).
• מניחים את הכלים בתוך תבנית פיירקס וממלאים אותה במים עד למחצית. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות משך 30 עד 35 דקות.
• מוציאים מהתנור ומצננים משך כמה שעות במקרר.
• מפזרים כף או שתים של סוכר מעל כל כלי אישי וקולים את השכבה העליונה עם מבער ברולה עד שהסוכר משחים כולו ומתקשה.
• מצננים מעט ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים