|
|
טונה טאטאקי |
מרכיבים :
|
150 גר' טונה אדומה
1/2 כפית זרעי שומר
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמון טחון
מלח
שמן זית
|
|
אופן הכנה :
|
• פורסים את הדג לשתי פרוסות.
•
יש לקנות דג מיוחד לסושי או סשימי כך שהאיכות גבוהה מאוד, וזה המפתח למתכון.
•
עם מכתש ועלי כותשים יחד את זרעי השומר עם הכמון, מלח ופלפל ובוזקים על הדג מכל צדדיו.
•
מחממים מחבת חם עם שמן זית צולים את הדג כ- דקה מכל צד (4 צדדים).
•
ניתן להגיש חם או קר בכל שילוב שרוצים.
•
מוגש במתכון זה עם מטבל טפנד תפוז דם (מצורף מתכון של השף ג'ון).
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|