חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ציפס דקיקים בעשבי תיבול
צרור עשבי תיבול טריים
1 תפוח אדמה גדול
שמן זית
מלח
מקלפים את תפוח האדמה, ועם קוצץ מיוחד פורסים אותו לפרוסות דקיקות בעובי נייר.
• מושכים משטח סיליקון לצליה (חובה למתכון זה) עם שמן זית ומסדרים עליו את הפרוסות בצורה שווה.
• מסדרים מעט עשבי תיבול מעל תפוחי האדמה (אורגנו, בזיל, פטרוזילה וכו), ומכסים כל פרוסה עם עשבי תיבול בפרוסה זהה בגודלה.
• מהדקים את השכבות בעזרת האצבע ליצירת "כריך" תפ"א.
• מושחים את הפרוסות מעל בשמן זית, מחממים תנור ל-170 מעלות וצולים בין 20 ל- 30 דקות.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים