|
|
עוף בקארי |
מרכיבים :
|
1 כף שום טרי קצוץ או שום יבש
5 כפות רוטב קארי
1 חזה עוף חתוך לרצועות
צרור עשבי תיבול קצוצים כמו פטרוזיליה כוסברה ועירית
1.5 ליטר מים קרים
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• חותכים את חזה העוף לרצועות נקיות משומן ומפזרים עליהן מעט מלח ופלפל.
•
מחממים ווק (לא חובה לשים שמן) ו"סוגרים" את רצועות העוף בערך 3 דקות מכל צד עד שהן מלבינות.
•
קוצצים את השום דק, מוסיפים אותו למרכז המחבת עם העוף.
•
מקפיצים את העוף עם השום כדקה, מוסיפים למחבת את רוטב הקארי ומערבבים.
•
מוסיפים למחבת מים קרים עד לכיסוי כל העוף.(כליטר וחצי).
•
מביאים את הנוזלים במחבת להרתחה, מורידים את האש ומבשלים עד שהרוטב נהייה סמיך (כשעה).
•
מגישים את נתחי חזה העוף עם אורז לבן ומפזרים מעל את עשבי התיבול הקצוצים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|