חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף מרסלה
2 נתחי חזה עוף עם עור וללא עצמות
1 בצל שאלוט קצוץ
1 כף פטרוזיליה קצוצה
3 כפיות חמאה
2 כפות שמן זית
1 כף קמח
2 כוסות ציר עוף
5 פטריות פרוסות
מלח ופלפל
•משאירים את חזה העוף עם העור על מנת שלא יתייבש, ובוזקים עליו מלח ופלפל.
• מחממים מחבת עם שמן זית וחצי כף חמאה וסוגרים את חזה העוף משני הצדדים (חצי בישול) כ- 5 דקות מכל צד.
• מוציאים את העוף מהמחבת, מוסיפים למחבת עוד חצי כף חמאה ומקפיצים את הפטריות כ-5 דקות.
• מוסיפים מלח ופלפל ומטגנים על חום בינוני עד שהמים מתאדים.
• מוסיפים את בצל השאלוט הקצוץ, מטגנים 2 דקות ומוסיפים את הקמח.
• מערבבים ומטגנים עוד 4 דקות בערך.
• מוסיפים את יין המרסלה ומצמצמים עוד 4 דקות.
• מוסיפים את 2 כוסות הציר, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 5 דקות.
• מחזירים את נתחי העוף לסיר, מבשלים עוד 5 דקות מכל צד.
• מכבים את האש ומוסיפים פטרוזיליה, ועוד כפית חמאה שנותנת עוד סמיכות לתבשיל.
• מגישים עם אורז.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים