|
|
קרוקטים (טוגני) סלמון |
מרכיבים :
|
קופסת שימורי סלמון אדום 420 גר'
2 ביצים
12 קרקרים
1 כף שמן זית
1 כף חמאה
קורט פלפל קאיין
מלח ופלפל
1/2 לימון
צלפים
פירורי לחם
|
|
אופן הכנה :
|
מרוקנים את שימורי הסלמון לקערה, (ניתן להשתמש גם בשאריות סלמון מבושל).
•
מפוררים את הסלמון לחתיכות קטנות ומרסקים עם המזלג. מוסיפים מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין, מיץ מחצי לימון, כף צלפים קצוצים, ושתי ביצים. מערבבים היטב.
•
מפוררים פנימה את הקרקרים המלוחים ומערבבים היטב. מצננים במקרר למינימום 30 דקות (אפשרי למשך לילה).
•
מוציאים מהמקרר, צרים עוגות עגולות, ומצפים במעט פירורי לחם.
•
מחממים מחבת עם שמן זית וחמאה ומטגנים את העוגות כ- 5 דקות מכל צד.
•
מגישים חם עם רוטב איולי טרגון (ראה מתכון רוטב איולי של השף ג'ון).
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|