חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קרוקטים (טוגני) סלמון
קופסת שימורי סלמון אדום 420 גר'
2 ביצים
12 קרקרים
1 כף שמן זית
1 כף חמאה
קורט פלפל קאיין
מלח ופלפל
1/2 לימון
צלפים
פירורי לחם
מרוקנים את שימורי הסלמון לקערה, (ניתן להשתמש גם בשאריות סלמון מבושל).
• מפוררים את הסלמון לחתיכות קטנות ומרסקים עם המזלג. מוסיפים מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין, מיץ מחצי לימון, כף צלפים קצוצים, ושתי ביצים. מערבבים היטב.
• מפוררים פנימה את הקרקרים המלוחים ומערבבים היטב. מצננים במקרר למינימום 30 דקות (אפשרי למשך לילה).
• מוציאים מהמקרר, צרים עוגות עגולות, ומצפים במעט פירורי לחם.
• מחממים מחבת עם שמן זית וחמאה ומטגנים את העוגות כ- 5 דקות מכל צד.
• מגישים חם עם רוטב איולי טרגון (ראה מתכון רוטב איולי של השף ג'ון).
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים