|
|
מרק וון-טון |
מרכיבים :
|
450 גר' בשר טחון (לבן או בקר)
3 בצלים ירוקים קצוצים
3 שיני שום מעוכות
1 כף ג'ינג'ר כתוש
1 כף רוטב סויה
1 כף יין שרי
1/4 כפית שמן שומשום
ריבועי בצק וון-טון
|
ליטר וחצי ציר עוף
120 גר' פטריות שיטאקי חתוכות
•
8 עלי בוק צ'וי או מנגולד
•
שמן צמחי לטיגון
•
1 חלבון ביצה
|
אופן הכנה :
|
•מערבבים את הבשר הטחון עם 3 שיני שום קצוץ, 3 בצל ירוק קצוץ, ג'ינג'ר, כף יין שרי, רוטב סויה ורוטב דגים.
•
מוסיפים שמן שומשום וכפית רוטב חריף (רוטב סרירצ'ה, טבסקו או אחר).
•
מצפים בנילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות.
•
חותכים את פטריות השיטאקי (ללא הרגל) ומטגנים בסיר עם מעט שמן כ-10 דקות.
•
מוסיפים 6 כוסות ציר עוף ומשאירים על אש קטנה.
•
במקביל חותכים את הבוק צ'וי או מנגולד/חסה לרצועות דקות.
•
פורסים את ריבועי בצק הוון-טון ומניחים במרכז כל אחד 1/2 כפית מהבשר.
•
מושחים את הפינות עם חלבון ביצה וסוגרים במשולשים או כמו טורטליני.
•
מביאים את המרק לרתיחה, מכניסים את עלי המנגולד ואת ריבועי הוון-טון.
•
מבשלים עוד כ- 5 דקות עד שהכיסנים עולים למעלה.
•
מכבים את האש ומעטרים את המרק בעיגולי בצל ירוק.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|