|
|
עוף אקזוטי ברימונים |
מרכיבים :
|
12 שוקי עוף עם עור
1/2 ליטר מיץ רימונים
1 ו-1/2 כפיות מלח
2 כפות שמן זית
2 שיני שום
3 כפות כמון
3 כפות זרעי כוסברה טחונים
2 כפיות קינמון
1 כף פלפל שחור
|
1 כף תיבול הרב דה פרובאנס.
|
אופן הכנה :
|
•מערבבים יחד את הכמון, הכוסברה הטחונה, כף תיבול פרובנס, פלפל שחור ופלפל קאיין, קינמון, ושתי שיני שום קצוצות.
•
משאירים מעט מהתערובת היבשה בצד, ושופכים את היתרה על שוקי העוף.
•
מכניסים את השוקיים המתובלות לשקית אטומה, מוסיפים את מיץ הרימונים ומניחים במקרר ללילה.
•
מוציאים מהמקרר, מנקזים את המיץ לקערה נפרדת.
•
מיבשים מעט את העוף עם נייר מגבת ומפזרים עליו את שארית התבלינים.
•
מוסיפים מלח וכף וחצי שמן זית, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות משך 45 דקות.
•
שמים את המיץ שנותר בשקית העוף בסיר קטן ומרתיחים.
•
מצמצמים את רוטב הרימונים על האש עד שנותר כשליש מהנוזל.
•
מוציאים את העוף מהתנור ושופכים עליו את הרוטב המצומצם.
•
מגישים עם אורז.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|