חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף אקזוטי ברימונים
12 שוקי עוף עם עור
1/2 ליטר מיץ רימונים
1 ו-1/2 כפיות מלח
2 כפות שמן זית
2 שיני שום
3 כפות כמון
3 כפות זרעי כוסברה טחונים
2 כפיות קינמון
1 כף פלפל שחור
קורט פלפל קאיין חריף
1 כף תיבול הרב דה פרובאנס.
•מערבבים יחד את הכמון, הכוסברה הטחונה, כף תיבול פרובנס, פלפל שחור ופלפל קאיין, קינמון, ושתי שיני שום קצוצות.
• משאירים מעט מהתערובת היבשה בצד, ושופכים את היתרה על שוקי העוף.
• מכניסים את השוקיים המתובלות לשקית אטומה, מוסיפים את מיץ הרימונים ומניחים במקרר ללילה.
• מוציאים מהמקרר, מנקזים את המיץ לקערה נפרדת.
• מיבשים מעט את העוף עם נייר מגבת ומפזרים עליו את שארית התבלינים.
• מוסיפים מלח וכף וחצי שמן זית, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות משך 45 דקות.
• שמים את המיץ שנותר בשקית העוף בסיר קטן ומרתיחים.
• מצמצמים את רוטב הרימונים על האש עד שנותר כשליש מהנוזל.
• מוציאים את העוף מהתנור ושופכים עליו את הרוטב המצומצם.
• מגישים עם אורז.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים