|
|
קורקט סרטנים, ארטישוק ותפוח אדמה |
מרכיבים :
|
1 תפוח אדמה גדול מבושל
1 קופסת לבבות ארטישוק 420 גר'
220 גר' בשר סרטנים
1 ביצה
מלח ופלפל
קורט פלפל קאיין
1 לימון
שמן זית
פירורי לחם
|
|
אופן הכנה :
|
מקצצים את לבבות הארטישוק לקוביות קטנות, חותכים את תפוח האדמה המבושל לקוביות, מערבבים יחד ומוסיפים מלח ופלפל ומועכים יחד לפירה.
•
מערבבים פנימה את בשר הסרטנים הקצוץ, את הביצה ואת פלפל הקאיין.
•
צרים עיגולים מהעיסה ומצפים אותם בפירורי לחם או פירורי פנקו יפאנים.
•
צרים פשטידה עגולה ושטוחה ומטגנים בשמן זית כ- 5 דקות מכל צד או עד שמשחים.
•
מוציאים מהאש ומגישים חם עם חצי אבוקדו.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|