חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קורקט סרטנים, ארטישוק ותפוח אדמה
1 תפוח אדמה גדול מבושל
1 קופסת לבבות ארטישוק 420 גר'
220 גר' בשר סרטנים
1 ביצה
מלח ופלפל
קורט פלפל קאיין
1 לימון
שמן זית
פירורי לחם
מקצצים את לבבות הארטישוק לקוביות קטנות, חותכים את תפוח האדמה המבושל לקוביות, מערבבים יחד ומוסיפים מלח ופלפל ומועכים יחד לפירה.
• מערבבים פנימה את בשר הסרטנים הקצוץ, את הביצה ואת פלפל הקאיין.
• צרים עיגולים מהעיסה ומצפים אותם בפירורי לחם או פירורי פנקו יפאנים.
• צרים פשטידה עגולה ושטוחה ומטגנים בשמן זית כ- 5 דקות מכל צד או עד שמשחים.
• מוציאים מהאש ומגישים חם עם חצי אבוקדו.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים