|
|
|
מטבל פורל מעושן |
|
מרכיבים :
|
|
120 גר' פורל (טרוטה) מעושן
2 גבעולי טרגון קצוץ
1/2 לימון
1 כוס גבינת שמנת (אפשר רזה)
פלפל שחור
גרעיני שומשום שחור
עיטור צנונית אבטיח (או צנונית רגילה)
|
|
|
|
אופן הכנה :
|
• מקלפים את הדג המעושן ומשאירים את הבשר, בלבד, מוודאים שלא נותרו עצמות בדג ומועכים אותו עם מזלג.
•
מערבבים בקערה את הדג הקצוץ עם הטרגון, גבינת השמנת, מיץ מחצי לימון, פלפל שחור וקורט פלפל קאיין ומסדרים בקערות קטנות. מכניסים למקרר לשעתיים.
•
מוציאים, מניחים על צלחת ומעטרים את הצלחת בצנונית אבטיח עם גרגירי שומשום שחורים או פשוט עם צנונית רגילה.
•
מגישים עם צנימים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|