חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
צ'יפס גורמה בסגנון נאפה
תפוחי אדמה גדולים
גבינת פרמזן
שמן לטיגון
מלח ופלפל
לקישוט: פטרוזיליה קצוצה
שום קצוץ
גרדת קליפת לימון
• לוקחים תפ"א בהירים וחותכים לאצבעות גדולות, ומשרים במי קרח ל- 30 דקות על מנת להוציא את העמילן.
• מוציאים את הצ'יפס ממי מהקרח ומיבשים היטב לפני הטיגון.
• מכניסים את תפוחי האדמה לצ'יפסר ומטגנים כ-5 דק' בחום של כ- 160 מעלות, על מנת להוציא מהם את הלחות.
• מוציאים את הצ'יפס מהטיגון לנייר סופג.
• מחממים את הציפסר לחום של 200 מעלות, ומחזירים את הצ'יפס למשך עוד 10 דקות- כך הם נותרים פריכים.
• לאחר הטיגון מניחים את הצ'יפס על נייר סופג ומגישים עם מלח, פלפל פרמזן מגורד ועוד זילוף שמן זית טוב.
• אופציה נוספת להגשה היא גרדת עלי לימון עם מעט פטרוזליה קצוצה, מלח, שום קצוץ טרי ופלפל.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים