חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף מוקפץ ברוטב תפוז פיקנטי
10 ירכי עוף חתוכות לקוביות
1 כוס מיץ תפוז
1/3 כוס סוכר חום
1/3 כוס חומץ אורז
1/8 כוס רוטב דגים
1 כף רוטב סויה
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
צרור בצלים ירוקים
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
120 גר' שעועית ירוקה
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
• 4 שיני שום קצוץ
• 2 כפות גרדת תפוז
• 1 כפית פתיתי צ'ילי
• כוסברה קצוצה
• מניחים את קוביות העוף בקערה, מוסיפים את הסוכר החום, מיץ תפוזים, חומץ אורז, פתיתי צ'ילי, רוטב סויה ורוטב דגים.
• מוסיפים ג'ינג'ר ומערבבים.
• משרים לחצי שעה עד שעה.
• קוצצים את הבצלים הירוקים ומפרידים את החלק הלבן מהעלים.
• מסננים את העוף מהרוטב ומטגנים את הקוביות על מחבת עד השחמה כ-6 דקות.
• במידה ויש נוזלים במחבת, מנקזים אותם החוצה.
• מוסיפים למחבת את החלק הלבן של הבצלים הירוקים שקצצנו, את השום ואת גרדת התפוז.
• מערבבים כ-2 דקות ומוסיפים חצי מהמרינדה של העוף ששמרנו בצד.
• מטגנים כ- 5 דקות עד שהרוטב מתעבה ומצטמצם.
• מוסיפים פנימה את הפלפל האדום, הפלפל הירוק החריף והשעועית הירוקה.
• מערבבים ומקפיצים עוד 4 דקות.
• לקראת הסוף מוסיפים את הבצל הירוק.
• מגישים עם עיטור כוסברה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים