חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף בלימון עם לבבות ארטישוק
4 כרעיים של עוף
10 לבבות ארטישוק משומרים
2 כוסות פלפלים אדומים קטנים מתוקים
1/3 כוס מיץ לימון
1 בצל קצוץ גס
4 שיני שום קצוץ
8 גבעולי טימין
מלח ופלפל
1/2 כפית פתיתי צ'ילי
3/4 ליטר ציר עוף
שמן זית
1 קופסת שימורי שעועית לבנה
•מחממים מעט שמן זית בסיר, בוזקים על העוף מלח, פלפל וצ'ילי ומשחימים אותו מכל צדדיו (5-10 דקות).
• מוציאים את העוף מהסיר ומכניסים לתוכו את הבצל הקצוץ.
• מטגנים מעט עד שנהיה רך, ומוסיפים את השום.
• מטגנים עוד דקה ומוסיפים את ציר העוף.
• מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
• מוסיפים 1/3 כוס מיץ לימון ומחזירים את העוף פנימה.
• מוסיפים את הארטישוקים ואת הפלפלים האדומים (ניתן גם להחליף בפלפל אדום רגיל חתוך לרבעים) ואת הטימין.
• מכניסים את הסיר לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות משך שעה.
• מוציאים את הסיר מהתנור ומוציאים את העוף מתוך התבשיל.
• מוסיפים לתבשיל את השעועית.
• מניחים את העוף בקערת הגשה ושופכים מעליו את הרוטב והירקות.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים