חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
בצק פסטה אמיתי
2 ו-1/4 כוסות קמח
2 ביצים גדולות
1 כף שמן זית
1 כפית מלח
1/3 כוס מים
• מניחים 2 כוסות ורבע של קמח במרכז משטח עבודה גדול.
• יוצרים חור במרכז ושופכים לתוכו כפית מלח וכף שמן זית.
• פותחים אל תוך החור את הביצים ומתחילים לעבד אותן לתוך הקמח מבלי להרוס את החור.
• כשהביצים מעורבבות מוסיפים את המים, ומערבבים גם אותם פנימה, בעדינות, עד ליצירת בצק.
• מעבדים את הבצק כ- 10 דקות עד שנעשה אלסטי לחלוטין.
• אם הבצק דביק, מוסיפים קמח.
• מניחים את הבצק בקערה בטמפרטורת החדר, מכסים עם מגבת ונותנים לו לשהות מינימום 20 דקות.
• מכינים את האיטריות עם מכונת פסטה לפי הוראות הכנה, ולפי סוג הפסטה לבחירתכם.
• מיבשים את האיטריות כ- 3 שעות בתליה על מנת שלא ידבקו.
• מכינים את הפסטה במים רותחים עם מעט מלח- בין 5 דקות ל-8).
• מוסיפים רוטב לבחירתכם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים