|
|
בצק פסטה אמיתי |
מרכיבים :
|
2 ו-1/4 כוסות קמח
2 ביצים גדולות
1 כף שמן זית
1 כפית מלח
1/3 כוס מים
|
|
אופן הכנה :
|
• מניחים 2 כוסות ורבע של קמח במרכז משטח עבודה גדול.
•
יוצרים חור במרכז ושופכים לתוכו כפית מלח וכף שמן זית.
•
פותחים אל תוך החור את הביצים ומתחילים לעבד אותן לתוך הקמח מבלי להרוס את החור.
•
כשהביצים מעורבבות מוסיפים את המים, ומערבבים גם אותם פנימה, בעדינות, עד ליצירת בצק.
•
מעבדים את הבצק כ- 10 דקות עד שנעשה אלסטי לחלוטין.
•
אם הבצק דביק, מוסיפים קמח.
•
מניחים את הבצק בקערה בטמפרטורת החדר, מכסים עם מגבת ונותנים לו לשהות מינימום 20 דקות.
•
מכינים את האיטריות עם מכונת פסטה לפי הוראות הכנה, ולפי סוג הפסטה לבחירתכם.
•
מיבשים את האיטריות כ- 3 שעות בתליה על מנת שלא ידבקו.
•
מכינים את הפסטה במים רותחים עם מעט מלח- בין 5 דקות ל-8).
•
מוסיפים רוטב לבחירתכם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|