חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עגבניות ירוקות מטוגנות
4 עגבניות ירוקות פרוסות לעיגולים
1 כוס קמח
2 ביצים
2 כפות חלב
3/4 כוס פרורי לחם
3/4 כוס קמח תירס
מלח ופלפל
קורט פלפל קאיין חריף
2-3 כפות שמן צמחי
1 כף חמאה
1 כף חזרת
• כף מיונז
• כמה טיפות רוטב אדום חריף כגון טבסקו או רוטב סרירצ'ה
• חותכים את העגבניות לטבעות עבות.
• מפזרים אותן על רשת ובוזקים מעליהן מלח.
• מניחים למשך 15 דקות בצד כדי שיוציאו נוזלים.
• מערבבים בקערה את פרורי הלחם עם קמח התירס (קמח פרורים ולא קורנפלור!).
• מוסיפים פלפל שחור ופלפל קאיין, 1/2 כפית מלח ומערבבים.
• בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם חלב.
• מכינים צלחת נפרדת עם הקמח.
• מנגבים את העגבניות שהוציאו נוזלים בנתיים, מצפים אותן בקמח, לאחר מכן בביצה ובסוף בתערובת פרורי הלחם.
• מניחים אותן חזרה על הרשת ל- 10 דקות.
• מחממים מחבת על חום בינוני עם שמן וחמאה.
• כשהשמן חם מטגנים את העגבניות בערך 4 דקות מכל צד.
• מכינים רוטב טרטר מכף חזרת, כף מיונז וכמה טיפות טבסקו.
• מגישים חם עם הרוטב.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים