|
|
|
שרימפס בטעם ברביקיו |
|
מרכיבים :
|
|
מלח ופלפל
1 כף סוכר חום
1 כף מיץ לימון
1 כפית קטשופ
1/2 כפית אבקת צ'ילי
1/2 כפית כמון
1 כף שמן זית
|
|
|
|
אופן הכנה :
|
• מניחים את השרימפס בקערה חותכים את הקליפה ומנקים את הוריד.
•
ניתן להפריד את הקליפה אך לא להורידה כי היא תגן על בשר השרימפס בצלייה.
•
מפזרים על השרימפס מלח, פלפל, סוכר חום, כף מיץ לימון, קטשופ, אבקת צ'ילי, כמון ושמן זית.
•
מניחים בצד ל- 15 דקות לפחות.
•
מחממים מחבת לחום גבוה וצולים עליו את השרימפס (ללא שמן), כ- 3 עד 4 דקות מכל צד.
•
מוציאים ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|