חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
שרימפס בטעם ברביקיו
450 גר' שרימפס ג'מבו עם קליפה
מלח ופלפל
1 כף סוכר חום
1 כף מיץ לימון
1 כפית קטשופ
1/2 כפית אבקת צ'ילי
1/2 כפית כמון
1 כף שמן זית
• מניחים את השרימפס בקערה חותכים את הקליפה ומנקים את הוריד.
• ניתן להפריד את הקליפה אך לא להורידה כי היא תגן על בשר השרימפס בצלייה.
• מפזרים על השרימפס מלח, פלפל, סוכר חום, כף מיץ לימון, קטשופ, אבקת צ'ילי, כמון ושמן זית.
• מניחים בצד ל- 15 דקות לפחות.
• מחממים מחבת לחום גבוה וצולים עליו את השרימפס (ללא שמן), כ- 3 עד 4 דקות מכל צד.
• מוציאים ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים