חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף עם אנשובי
1 קופסת שימורי אנשובי (60 גר')
5 שיני שום קצוצות
שמן זית
2 כפיות בזיליקום טרי
4 ירכי עוף חתוכות ללא עור
מלח ופלפל
1/2 כפית פרורי צ'ילי
1 כף רוזמרין יבש
3 כפות פטרוזליה טריה קצוצה
1/2 כוס קיאנטי
1/4 כוס חומץ בן יין אדום
1/2 כוס זיתים שחורים
1/2 כוס פטריות חתוכות
1/3 כוס יין אדום
•מפזרים שמן זית על מחבת עמוק עם מכסה, מוסיפים את השום הכתוש ושמים את המחבת על אש בינונית נמוכה.
• שופכים למחבת את האנשובי עם השמן ישר מהקופסה, ומפוררים אותו עם כף עץ, יחד עם 5 שיני שום קצוצות, עד שהשום מעלה ניחוח.
• כשהמחבת חם, מכניסים את ירכי העוף, מפזרים מעל בזיליקום, מלח, צ'ילי, רוזמרין יבש ו-3 כפות פטרוזליה.
• מכסים עם המכסה ומשאירים על אש נמוכה 15 דקות.
• מערבבים בצד 1/2 כוס קיאנטי עם 1/4 כוס חומץ יין אדום, מוסיפים למחבת ומערבבים.
• מעלים את החום לבינוני, סוגרים את המכסה ומבשלים עוד 30 דקות.
• מסירים את המכסה, מערבבים וממשיכים לבשל עד שהנוזל מצטמצם לחצי.
• מוסיפים את הזיתים והפטריות ומערבבים שוב.
• מוסיפים 1/3 כוס יין אדום ומבשלים עוד 10 דקות.
• מכבים את האש ומכסים ל-5 דקות לפני הגשה.
• מגישים חם עם אורז או פירה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים