|
|
פילה לבן בדובדבנים ופלפל שחור |
מרכיבים :
|
1 פילה בשר לבן
1/3 כוס חומץ לבן
1 שן שום
1 כוס ציר עוף
1/2 כוס ריבת דובדבנים שחורים
2 כפות חמאה
מלח
פלפל שחור גרוס עבה
2 כפות שמן זית
|
|
אופן הכנה :
|
קושרים את הפינה של הפילה עם חוט מיוחד(לא חובה), ומפזרים עליו מלח והרבה פלפל שחור גרוס.
•
צולים את הפילה בשמן זית מכל צדדיו (כ-3 דקות כל צד) עד שכולו שחום.
•
מניחים את הפילה על תבנית וצולים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות.
•
באותה המחבת בה צלינו את הפילה, מכניסים את השום והחומץ, ריבת הדובדבנים, וציר העוף.
•
מבשלים עד שמצטמצם לחצי.
•
מכבים את האש ומוסיפים את החמאה. מערבבים עד שנמסה.
•
מוציאים את הבשר ופורסים, מניחים על הרוטב ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|