חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פילה לבן בדובדבנים ופלפל שחור
1 פילה בשר לבן
1/3 כוס חומץ לבן
1 שן שום
1 כוס ציר עוף
1/2 כוס ריבת דובדבנים שחורים
2 כפות חמאה
מלח
פלפל שחור גרוס עבה
2 כפות שמן זית
קושרים את הפינה של הפילה עם חוט מיוחד(לא חובה), ומפזרים עליו מלח והרבה פלפל שחור גרוס.
• צולים את הפילה בשמן זית מכל צדדיו (כ-3 דקות כל צד) עד שכולו שחום.
• מניחים את הפילה על תבנית וצולים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות.
• באותה המחבת בה צלינו את הפילה, מכניסים את השום והחומץ, ריבת הדובדבנים, וציר העוף.
• מבשלים עד שמצטמצם לחצי.
• מכבים את האש ומוסיפים את החמאה. מערבבים עד שנמסה.
• מוציאים את הבשר ופורסים, מניחים על הרוטב ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים