חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פסטה ברוטב צדפות
450 גר' פסטה ספגטי
2 קופסאות צדפות קצוצות במיץ (200 ג')
2 כוסות מיץ עגבניות
1/4 כוס מים
1 כוס יין לבן
כפית ממרח אנשובי או 2 פילטים אנשובי
3 שיני שום כתוש
1 כפית פתיתי צ'ילי
2 כפות צלפים
1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
•מניחים מחבת על הגז אך לא מדליקים את האש.
• מוסיפים למחבת את שמן הזית, את הצלפים, האנשובי, השום והצ'ילי. מערבבים ומדליקים אש בינונית.
• מבשלים כ-5 דקות.
• לפני שהשום משחים, מוסיפים לתבשיל כוס יין ומצמצמים 5 דקות.
• מוסיפים למחבת את המיץ מקופסאות הצדפות, ואת רוטב העגבניות ומערבבים עם עוד 1/4 כוס מים.
• ממשיכים לבשל את הרוטב ובנתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות הכנה. (במים עם מלח).
• כמה דקות לפני שהפסטה מוכנה, מוסיפים למחבת את הצדפות ומערבבים.
• שופכים את הפסטה לתוך הרוטב, מכבים את האש ומכסים עם מכסה ל- 3 דקות.
• פותחים את המכסה, מפזרים פרמזן ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים