חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
לחם מטוגן כמו במסעדה
2 ביצים
1/2 כוס חלב
קורט מלח
קורט קינמון
כפית וניל
6 פרוסות לחם מחיטה מלאה
2 כפות חמאה
•טורפים את הביצים עם החלב.
• מוסיפים את הקינמון, הוניל והמלח ומערבבים.
• טובלים את פרוסות הלחם בבלילת הביצים עד שהבלילה נספגת לחלוטין בלחם. (רצוי להשתמש בלחם שאינו טרי מאוד על מנת למנוע התפוררות).
• מחממים תנור ל- 200 מעלות, ומעמידים מחבת עם חמאה על האש.
• צולים את הלחם על המחבת כ- 3 דקות כל צד עד שנהיה זהוב.
• מעבירים את הלחמים לתבנית עם נייר אפיה ומכניסים לתנור ל- 12-15 דקות.
• מוציאים ומגישים עם סירופ מייפל.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים