|
|
כנאפה ביתית ב-5 דקות |
מרכיבים :
|
120 גר' אטריות קדאיף
250 גר' גבינת טוב טעם
100 גר' חמאה מומסת במחבת
קינמון טחון
1 כוס פיסטוקים קלויים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים חמים
2 כפות חלב
1 כפית תמצית וניל
|
|
אופן הכנה :
|
• מפרקים את אטריות הקדאיף עם הידיים, ושופכים עליהם את החמאה שהומסה במחבת, ומערבבים היטב.
•
מחזירים מחצית מכמות האיטריות למחבת ומסדרים אותן יפה על כל שטח המחבת.
•
מפזרים מעל את גבינת הטוב טעם ומכסים אותה במחצית השניה של האטריות הספוגות בחמאה. מהדקים קלות ומניחים את המחבת על אש בינונית.
•
ממתינים עד שהחלק התחתון במחבת יהפוך שחום ופריך. מזיזים את המחבת מידי פעם, על מנת למנוע הדבקות.
•
הופכים את הקנפה על צלחת ומחזירים למחבת לטיגון הצד השני.
•
כשמוכן (שחום כולו), מעבירים לצלחת הגשה.
•
מכינים סירופ מהסוכר והמים החמים, מוסיפים פקק תמצית וניל, ואחרי שהסוכר נמס מוסיפים שתי כפות חלב.
•
קוצצים פיסטוקים, מפזרים את הסירוף על הכנפה ומעטרים בפיסטוקים וקורט קינמון ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|