|
|
חזה עוף בתנור על עגבניות שרי צלויות |
מרכיבים :
|
סלסלת עגבניות שרי
תרסיס שמן קנולה
בזיליקום (ריחן) טרי
פירורי לחם (פירורי חלה)
חזה עוף נקי
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• לוקחים קערה ושמים בה את עגבניות השרי. מרססים את העגביות בתרסיס שמן בטעם קנולה ומתבלים במלח ופלפל.
•
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 10 דקות.
•
בנפרד קוצצים ריחן טרי, מפוררים חלה לפרורים במגרדת ומערבבים יחד.
•
בוזקים על חזה העוף מלח ופלפל.
•
מניחים אותו על תערובת פרורי החלה והריחן ומרססים שוב בשמן קנולה על מנת שהבלילה תדבק לבשר.
•
עוטפים את כל חזה העוף בפרורים ושוב מרססים בשמן קנולה,ו"מעסים" את הציפוי לתוך העוף.
•
מניחים את חזה העוף על תבנית שרוססה בשמן קנולה למניעת הדבקות.
•
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 10 דקות.
•
מוציאים מהתנור ומגישים יחד עם עגבניות השרי הצלויות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|