|
|
פיצה אל פסו |
מרכיבים :
|
450 גר' בשר טחון
כפית כמון
כפית אבקת צ'ילי
2 כפות שמן צמחי
מלח
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
כוס וחצי רוטב עגבניות מוכן
120 גר' גבינה צהובה
|
בצק פיצה קנוי או בצק פיצה
מוכן.
|
אופן הכנה :
|
• מטגנים את הבשר עם מעט שמן, מוסיפים כמון, פלפל צ'יפוטלה, צ'ילי ומלח.
•
מערבבים עד שהבשר עשוי מכל צדדיו.
•
מוסיפים פלפל ירוק ובצל ירוק ומקפיצים כדקה.
•
מוסיפים את רוטב העגבניות ומערבבים.
•
מבשלים כ- 5 דקות עד שהפלפלים חצי עשויים. (הם ימשיכו להתבשל בתנור).
•
פורסים את בצק הפיצה על תבנית משומנת ומפזרים מעל את הבלילה שהכנו.
•
מפזרים מעל גבינה צהובה לבחירתכם (לא חובה).
•
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, למשך 6 דקות על תחתית התנור, ולאחר מכן מעבירים למרכז התנור לעוד 6 דקות.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|