חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
נודלס אורז עם ברוקולי
450 גר' אטריות אורז דקות
675 גר' ברוקולי פרחים
3 כוסות ציר עוף (פרווה) או ירקות
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס חמאה
6 שיני שום פרוסות
1 כפית פלפל צ'ילי חריף
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
מלח
• חותכים את הברוקולי לפרחים ואת הגבעולים לקוביות קטנות מאוד.
• מחממים סיר על חום בינוני עם שמן זית וחמאה.
• כשהחמאה נמסה מוסיפים את השום ואחרי 30 שניות את הצ'ילי.
• מכניסים לסיר את חתיכות גבעול הברוקלי הקצוץ, ומוסיפים את ציר הירק או העוף.
• מערבבים ומבשלים כ- 12 דקות עד שמתרכך.
• מוסיפים את פרחי הברוקולי ואם יש צורך גם עוד ציר או מים- עד לכיסוי הירק.
• מבשלים עוד 5 דקות ובנתיים מכינים את הפסטה.
• מכינים את הנודלס לפי הוראות הכנה, ומוציאים מהמים הרותחים דקה לפני שעשוי (לרוב 3 דקות).
• מכניסים את הנודלס (מסונן מנוזלים) לסיר עם הרוטב.
• ממשיכים לבשל עוד כמה דקות ומפזרים מעל את הפרמזן.
• מכבים את האש, מכסים את הסיר ומניחים ל-2 דקות.
• מגישים עם מעט פרמזן מעל.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים