|
|
פסטה פוטנסקה דגים |
מרכיבים :
|
450 גר' דג קוד טרי (בקלה או שיבוט)
450 גר' פסטה
2 כוסות ציר עוף או דגים
1 כוס יין לבן
2 כפות ממרח אנשובי
2 שיני שום קצוץ
2 כפות טפנד זיתים או זיתים קצוצים
1/4 כוס צלפים
1 צרור ארוגולה (רוקט)
|
2 כפות שמן זית
•
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
|
אופן הכנה :
|
• מחממים סיר עם שמן זית ומכניסים לתוכו את השום, הצילי, ממרח האנשובי והצלפים.
•
מערבבים כדקה ומוסיפים את היין.
•
מבשלים עד כמעט רתיחה ומוסיפים טפנד זיתים, ואת ציר הדגים (או עוף).
•
מוסיפים פנימה את נתחי דג הקוד וממשיכים לבשל עד שהדג מוכן (10 דקות).
•
לפני הסוף, מוסיפים פנימה את הארוגולה (רוקט), מערבבים כדקה ומכבים את האש.
•
מבשלים את הפסטה לפי הוראות הכנה, מיבשים אותה ושופכים מעליה את הרוטב.
•
מפזרים מעל פרמזן, מתבלים בעוד פלפל ומלח במידה ויש צורך.
•
מגישים חם עם עיטור ארוגולה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|