|
|
סושי תוצרת בית |
מרכיבים :
|
2 כוסות אורז לסושי מבושל (ראו מתכון מטה)
1 אבוקדו בשל חתוך לרצועות דקות
1 כוס תחליף בשר סרטנים
1 כף מיונז
מלח ופלפל
3 כפות שומשום
רוטב סויה להגשה
|
|
אופן הכנה :
|
• מכינים את מחצלת הגלגול עטופה בניילון (קונים בחנות מיוחדת), וקערת מים קרים עם מעט חומץ אורז כדי להרטיב את הידיים שלא ידבקו.
•
פורסים את עלה אצת הנורי על מחצלת הגלגול (כשהצד המבריק כלפי מטה).
•
מניחים מעל האצה, אורז סושי דביק, ופורסים אותו בצורה שווה על כל האצה.
•
לוחצים על האורז מעט כדי שידבק לאצה (לא יותר מידי) והופכים את האצה עם האורז הדבוק עליה כך שהאורז יהיה כלפי מטה.
•
מניחים במרכזה האצה, 2 פרוסות אבוקדו.
•
חותכים את תחליף הסרטנים לחתיכות קטנות ומוסיפים להן מיונז מלח ופלפל.
•
מפזרים מעט מהתערובת מעל האבוקדו ומגלגלים את הסושי בעזרת המחצלת.
•
לאחר שמתקבל גליל סושי ארוך, חותכים את הסושי לעיגולים בעובי רצוי.
•
מגלגלים כל עיגול של סושי עטוף באורז, בשומשום ומגישים עם רוטב סויה בצד.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|