חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סושי תוצרת בית
עלי אצות ים לסושי (אצות נורי)
2 כוסות אורז לסושי מבושל (ראו מתכון מטה)
1 אבוקדו בשל חתוך לרצועות דקות
1 כוס תחליף בשר סרטנים
1 כף מיונז
מלח ופלפל
3 כפות שומשום
רוטב סויה להגשה
• מכינים את מחצלת הגלגול עטופה בניילון (קונים בחנות מיוחדת), וקערת מים קרים עם מעט חומץ אורז כדי להרטיב את הידיים שלא ידבקו.
• פורסים את עלה אצת הנורי על מחצלת הגלגול (כשהצד המבריק כלפי מטה).
• מניחים מעל האצה, אורז סושי דביק, ופורסים אותו בצורה שווה על כל האצה.
• לוחצים על האורז מעט כדי שידבק לאצה (לא יותר מידי) והופכים את האצה עם האורז הדבוק עליה כך שהאורז יהיה כלפי מטה.
• מניחים במרכזה האצה, 2 פרוסות אבוקדו.
• חותכים את תחליף הסרטנים לחתיכות קטנות ומוסיפים להן מיונז מלח ופלפל.
• מפזרים מעט מהתערובת מעל האבוקדו ומגלגלים את הסושי בעזרת המחצלת.
• לאחר שמתקבל גליל סושי ארוך, חותכים את הסושי לעיגולים בעובי רצוי.
• מגלגלים כל עיגול של סושי עטוף באורז, בשומשום ומגישים עם רוטב סויה בצד.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים