חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ריבת חלב (דולסה דה לצ'ה)
קופסת שימורים גדולה של חלב ממותק מרוכז
• חורצים בקופסת השימורים שני חורים בעזרת פטיש ומסמר ומכניסים אותה לסיר עם מים רותחים.
• מבשלים בערך משך 3 עד 4 שעות כדי לקבל גוון חום בהיר.
• כדי לבחון את הצבע, אפשר להטות את הקופסא לשפוך מעט מהחורים על המכסה.
• ככול שתבשלו את החלב יותר כך הריבה תהיה סמיכה ושחומה יותר (אפילו 6-8 שעות).
• יש להקפיד על מילוי מים בסיר כול שעה כדי שהריבה לא תישרף.
• כשריבת החלב מוכנה, מוציאים את הקופסא מהאש ופותחים אותה.
• מעבירים את הריבה החמה לכלי וטורפים היטב כדי להמיס השכבה הגושית שנותרה בתחתית הקופסה ולקבל ריבת צולסה דה לצ'ה חלקה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים